Rezultate

Data actualizare pagin─â: mai 17, 2022
An universitar
2024/2025

Rezultatele obţinute la probele orale nu pot fi contestate.

Rezultatul fiec─ârei probe practice/orale se comunic─â prin afi┼čare la avizierul facult─â┼úii ╚Öi pe pagina web a universit─â╚Ťii ├«n termen de cel mult 48 de ore de la data sus┼úinerii acesteia.

În cazul nepromovării examenului, acesta poate fi susţinut într-o sesiune ulterioară, cu suportarea de către candidat a cheltuielilor aferente.

Diplomele pentru absolven┼úii care au promovat examenul de diserta┼úie se elibereaz─â ├«n programul de studii absolvit, ├«n termen de cel mult 12 luni de la data promov─ârii. P├ón─â la eliberarea diplomei, absolven┼úii care au promovat examenul de finalizare a studiilor primesc, la cerere, adeverin┼úe de absolvire. Adeverin┼úa de absolvire confer─â titularului acelea┼či drepturi legale ca ┼či diploma de master. ├Än caz de pierdere sau de distrugere, eliberarea unei noi adeverin┼úe urmeaz─â procedurile privind eliberarea duplicatelor diplomelor.

Prevederile prezentului regulament se aplic─â ┼či absolven┼úilor promo┼úiilor anterioare care nu au sus┼úinut sau nu au promovat examenul de licen┼ú─â/diserta┼úie.